Preus més competitius

Sense permanència


100% online

Contracta només el que necessites
Exemples d’estalvi:

Tarifa Online Llum

Més de

50

d'estalvi en llum al any*

Estalvi estimat per una llar amb un consum de 4.000kWh/anyEscull la teva tarifa online:


Tarifa Online Llum

contracta-ho ja
Veure tarifes


Tarifa Online Gas

contracta-ho ja
Veure tarifes


Tarifa Online Dual

contracta-ho ja
Veure tarifes

Avantatges


Preu més competitiu: el nostre preu més competitiu i estable en el temps

Sense permanència: canvia la teva tarifa sempre que vulguis per una altra que s'adapti millor a les teves necessitats


100% online: totes les teves gestions de forma més ràpida i fàcil, a través de la teva Àrea clients i la Factura Online

Contracta només el que necessites: pots contractar solament la llum, el gas o les dues energies. I a més complementar-ho amb els nostres serveis addicionals

 
 Ets soci Travel Club?**

Suma punts a la teva targeta amb Gas Natural Fenosa


Indica'ns el nº de targeta Travel Club al moment de la contractació

Indica'ns el nº de targeta Travel Club al moment de la contractació

I a més, en contractar online qualsevol dels nostres productes o serveis, rebràs 500 punts addicionals.


Tarifes online vàlides per a:

Llum: Tarifes vàlides per a tarifes d'accés 2.0 A i 2.0DHA, potència contractada ≤ 10 kW i sense Bo Social. Per a la Discriminació horària: Horari Punta: estiu: 13h - 23h / hivern: 12h - 22h. Horari Vall: estiu: 23h - 13h / hivern: 22h - 12h. La Tarifa Online Nocturna Llum només pot contractar-se si es disposa de discriminació horària (Tarifa d'accés 2.0 DHA). Preus vàlids per a contractacions fins al 25/04/2016. Els preus esmentats no inclouen IVA ni altres impostos. Per a les Canàries no s'aplica IVA, s'afegirà l'IGIC. Aquests imports inclouen els peatges d'accés i altres conceptes regulats pel Govern i estan subjectes a les variacions de preu que aquests conceptes o altres de nova creació experimentin en cada moment.

Gas: Tarifes vàlides per a tarifes d'accés 3.1 (consum <5.000 kWh/any) i 3.2 (consum <15.500 kWh/any). Preus vàlids per a contractacions fins al 25/04/2016. Els preus esmentats no inclouen IVA ni altres impostos. Per a les Canàries no s'aplica IVA, s'afegirà l'IGIC. Aquests imports inclouen els peatges d'accés i altres conceptes regulats pel Govern i estan subjectes a les variacions de preu que aquests conceptes o altres de nova creació experimentin en cada moment.

Aquestes tarifes són exclusives per a contractació online amb Gas Natural Servicios.

El producte seleccionat ha de coincidir amb la tarifa d'accés del client.

Per beneficiar-te d'aquestes tarifes és imprescindible donar-se d'alta en l'Àrea clients i en la factura online. La baixa de la factura online i/o de l'Àrea clients suposarà el canvi automàtic al producte de llum que correspongui segons la teva tarifa d'accés. La baixa de la factura online de gas implicarà un canvi automàtic a la tarifa de gas que correspongui segons la teva tarifa d'accés.

* Estalvi calculat en base al descompte del preu aplicat sobre les nostres tarifes òptimes de llum, tant en el terme de potència de llum com en el terme variable de l'energia, per a un supòsit d'una família amb un consum aproximat de llum de 4.000 kWh/any i amb els preus vigents fins al 25/04/2016.

Tarifes online de llum:

• Tarifa 2.0A: 2,8 € d'estalvi estimat per a una potència de 4,4 kW i 55,5 € d'estalvi estimat per al preu l'energia amb un consum anual de 4.000 kW. Càlculs realitzats sobre la tarifa Òptima Llum.

• Tarifa 2.0DHA: 2,8 € d'estalvi estimat per a una potència de 4,4 kW i 57,7 € d'estalvi estimat per al preu l'energia amb un consum anual de 4.000 kW (2.500 kW en període Vall i 1.500 kW en període Punta).

** Oferta Punts Travel Club per a clients de Gas Natural Serveis SDG (GNS): 500 punts per cada nova contractació amb GNS (Gas i/o Llum) i 300 punts per cada nou servei contractat (Servigas, Servielectric i/o Servihogar). L'assignació serà el 50% dels punts en el moment de la contractació i la resta de punts en la primera renovació anual. | Promocions exclusives per a Socis Travel Club (imprescindible informar dels 17 dígits del teu número de Tarjeta Travel Club) i per a clients domèstics amb potència ≤ 10 kW i sense Bo Social i per a les tarifes d'accés del gas 3.1 i 3.2 | Addicionalment s'incentivarà la contractació online a través del Lloc web de GNS amb 500 Punts addicionals, aquest incentiu per al procés de contractació online (ja sigui uniproducto o multiproducto), s'atorgaran al client d'una sola vegada en formalitzar la contractació. Per a noves contractacions en punts de subministraments on s'hagin atorgat punts per contractacions online, es podran donar novament els 500 punts si la contractació s'efectua un mes després de la primera contractació. | La baixa dels productes i serveis contractats en GNS amb aquesta oferta, comporta la cancel·lació de l'obtenció dels Punts Travel Club associats a la mateixa.

Condicions generales del contracte

Condicions particulars de les Tarifes Online

Gas Natural Fenosa
Plaça del Gas, 1. 08003 Barcelona